Verksted i Tynset - et mesterlig valg

"Vi garanterer!" Dette utsagnet betyr noe for oss hos Tore Lunsæter Anleggsmaskinreperasjoner.

Fagarbeid skal utføres av kyndig personell. Vi hos Tore Lunsæter Anleggsmaskinreperasjoner er stolte av våre dyktige medarbeidere! Derfor kan du stole på våre garantier om godt utført arbeid.

Vi er best når du trenger det mest!

Kompetent

Gul anleggsmaskin

For oss som jobber i en mesterbedrift er høy kompetanse en selvfølge. Vår bedrift er sammensatt av fagarbeidere og lærlinger, der alt arbeid utføres i henhold til mesterlige krav. Vi oppdaterer kontinuerlig vårt utstyr,  våre rutiner og produkter. Dette for å fremme best mulig faglig utvikling og for å sikre at resultatet er i henhold til løftene vi gir.

Sikkert

Understell vogntog

Krav til materialer, produkter og kompetanse endres nesten daglig. Som mesterbedrift vil vi kunne gi deg sikkerhet når vi utfører service eller vedlikehold på ditt kjøretøy.

Som mesterbedrift stiller vi strenge krav til egne rutiner, og vi arbeider hardt for å kunne kalle oss det rette valget for verksted i Tynset. Dette gir deg den nødvendige sikkerheten for å kunne stole på at vi vil utføre ditt oppdrag etter markedets beste evne.

Rimelig

Understellsbehandling

Kostnad vil alltid være i fokus når det gjelder verkstedtjenester. Med vår høye kompetanse og krav til effektivitet vil vi kunne tilby deg konkurransedyktige betingelser. Med arbeid vel utført innenfor gode tidsrammer vil du kunne spare unødvendige utgifter på ekstratimer og manglende kompetanse. Kontakt oss i dag for et prisoverslag i henhold til ditt behov!