Understellsbehandling uten om og men i Tynset

Personlig service og fagkunnskap på ditt lokale verksted!

Vi hos Tore Lunsæter Anleggsmaskinreperasjoner står til din disposisjon. Våre verdier vil gi deg en verdifull verkstederfaring.

Avtaler er til for å holdes, og tidsrammer er satt for å fremme effektivitet og service. Vårt mål er at du som kunde blir tilfreds og at vårt produkt leveres med den høyeste kvalitet.

Vi tar hånd om understellsbehandling til periodisk kjøretøykontroll, jevnlig service, skadeoppretting, omlakkering, dekkskift og skifting av bremseklosser. Hos oss blir brukt så godt som nytt. Kontakt oss i dag for en ukomplisert understellsbehandling i Tynset.

Gul gravemaskin med snøskuffe

Pålitelighet

Tore Lunsæter Anleggsmaskinreperasjoner er et godt valg om du har behov for et effektivt verksted i Tynset. Vi vet hvor verdifull tiden din er, og holder oss derfor til avtalt tid og pris. Vi lager også skriftlige avtaler om pris i forkant, og opererer med faste satser.

Beltetrekk på nært hold

Personlig service

Våre kunder er hele vårt næringsgrunnlag. Ingenting er viktigere for oss enn fornøyde kunder. Skal du bli fornøyd, må vi gjøre en god jobb, fordi fornøyde kunder har en tendens til å skape flere kunder. Hos oss vil du derfor treffe hyggelige fagarbeidere som ser viktigheten av god og personlig kundeservice!

Verkstedmedarbeider skifter dekk

Høy standard

Hvert oppdrag, lite eller stort, skal fullføres med en meget høy håndverksmessig standard. Slik får du som kunde et resultat som fungerer og som varer lenge. Det er nettopp det du skal forvente når du henvender deg til en fagmann. Snakk med oss i dag om våre garantier på materialer og arbeid!