Bekymringsfri EU-kontroll i Tynset

Bred fagkunnskap for ethvert behov!

I dagens samfunn er det høy fokus på miljø og sikkerhet. Man trenger imidlertid ikke kjøpe nytt for å oppfylle disse kravene. Med godt vedlikehold er man langt på vei. Vi hos Tore Lunsæter Anleggsmaskinreperasjoner er et naturlig valg for den kvalitetsbevisste bileier i Tynset.

Vår verden er bygget på mangfold. Dette stiller også krav til bredere kompetanse. Hos Tore Lunsæter Anleggsmaskinreperasjoner har vi nødvendig ekspertise for alle typer reparasjoner av alt fra personbil, buss og vogntog til gravemaskin og andre anleggskjøretøyer. Vår høye kompetanse gjør at jobben utføres tidseffektivt og med presisjon. Slik sparer du både tid og penger.

Periodisk kjøretøykontroll


Som autorisert verksted utfører vi selvsagt periodisk kjøretøykontroll i henhold til gjeldende regelverk. Vi vet at din tid er verdifull, derfor utfører vi arbeidet effektivt, og leverer til avtalt tid. Slik vil den obligatoriske kontrollen ta minst mulig av din tid. Vi har fremdeles ledig kapasitet, så kontakt oss i dag for et godt tilbud på EU-kontroll i Tynset.

Vedlikehold


Tidens tann kan tære på selv det beste kvalitetsprodukt. Vi utfører vedlikehold av ditt kjøretøy etter alle kunstens regler. Omlakkering eller rust- og understellsbehandlinger kan gi ny giv til gode klassikere, og forlenge levetiden betraktelig. Våre produkter er av høyeste kvalitet, tilpasset behov og funksjonalitet. Kontakt oss i dag for mer informasjon om hvordan du kan få nybil-følelsen tilbake.

Personbil, buss eller maskinpark?


Vi som arbeider hos Tore Lunsæter Anleggsmaskinreperasjoner har bred fagkunnskap og verktøyet som trengs for reparasjon og service av alle typer personbiler, så vel som din lastebil eller gravemaskin. Våre oppdrag fullføres raskt og effektivt, med høy kvalitet. Fornøyde kunder er vårt mål! Inngå en avtale i dag, og erfar hva vårt kvalitetsbevisste verksted kan tilby deg!

Service og oljeskift på vogntog